Mam problem, poniewaz ten maly skrypcik na poczatku dzialal poprawnie jednak teraz tak sam z siebie nie wiem dlaczego przestal wykonywac pierwsza komende. Jest to dosyc uciazliwe. Wie ktos czym moze byc to spowodowane, badz zna lepszy sposob na napisanie tego skryptu?
every 1 real hour:
execute console command "mm m killall"
wait 1 real second
execute console command "killall mobs event"
wait 1 real second
execute console command "killall arrows event"
wait 2 real seconds
execute console command "mm m spawn SkeletonKing 1"
wait 1 real second
execute console command "broadcast &6BOSS SIE ODNOWIL!"
wait 1 real second
execute console command "broadcast &6BOSS SIE ODNOWIL!"
Pytanie
lelelele 0
Mam problem, poniewaz ten maly skrypcik na poczatku dzialal poprawnie jednak teraz tak sam z siebie nie wiem dlaczego przestal wykonywac pierwsza komende. Jest to dosyc uciazliwe. Wie ktos czym moze byc to spowodowane, badz zna lepszy sposob na napisanie tego skryptu?
every 1 real hour: execute console command "mm m killall" wait 1 real second execute console command "killall mobs event" wait 1 real second execute console command "killall arrows event" wait 2 real seconds execute console command "mm m spawn SkeletonKing 1" wait 1 real second execute console command "broadcast &6BOSS SIE ODNOWIL!" wait 1 real second execute console command "broadcast &6BOSS SIE ODNOWIL!"Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/29118-skrypt-nie-wykonuje-wszystkich-komend/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi