Adonisekk 3 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 witam mam skrypt psranking ale potrzebuje aby ktoś dopisał taka rzecz że ranking graczy pod Komeda /top10 odświeża sie co 15m (aby nie było lagów) http://pastebin.com/raw.php?i=sQ9wKwNu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 kolego w tym skrypcie jest ranking ...command /top10: description: Top 10 graczy z najwyzsza iloscia punktow aliases: /top, /topka trigger: send "&8> &6Top 10 najlepszych graczy:" set {_num} to size of {punkty::*} loop {_num} times: loop {punkty::*}: {_v.%loop-number%} is not set: set {_v.%loop-number%} to loop-value set {_n.%loop-number%} to loop-index loop-value is greater than {_v.%loop-number%}: set {_v.%loop-number%} to loop-value set {_n.%loop-number%} to loop-index remove {_v.%loop-number%} from {punkty::*} loop {_num} times: loop-number is less than or equal to 10: send "&8> &7%loop-number%. &6%{_n.%loop-number%}% &8(&6%{_v.%loop-number%}%&8)" set {punkty::%{_n.%loop-number%}%} to {_v.%loop-number%} Takie coś jest w skrypcie czyli ze jak wpiszesz /top10 to pojawia się top10 osób ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adonisekk 3 Opublikowano 9 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 jprd czytac nie umiesz ? jest top10 ktore odswierza caly czas a ja chce zaby sie odswierzalo co 15m .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ezx 145 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Zobacz, zamiast wysyłać nick gracza i jego ranking w kodzie od komendy /top:send "&8> &7%loop-number%. &6%{_n.%loop-number%}% &8(&6%{_v.%loop-number%}%&8)"Przypisujesz to sobie do jakiejś zmiennej, np set {gracz.%loop-number%} to {_n.%loop-number%} itd...Potem zmień kod nazwę komendy na "3ff3r32jfuiw4hfuiwejfiowe", aby nikt się nie domyślił, że taka komenda istnieje.Potem przypisujesz to do jakiegoś eventu, npevery 20 minutes: execute console command "3ff3r32jfuiw4hfuiwejfiowe"Dzięki temu co dwadzieśćia sekund topka zostanie odswiezonaPotem robisz sobie nową komendę, np /topeczka i wysyłasz zapisane zmienne zawierające nicki graczy i ich rankingi.Aha, i polecam poczekać na psr v2. Miałam okazję go testować, i mówię wam, że jest naprawdę świetny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adonisekk 3 Opublikowano 9 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 up a kiedy wyjdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ezx 145 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 W sumie można powiedzieć, że już wyszedł, ale przez pewnych złodziei kodu (np FrekuPL) cookie go usunął ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adonisekk 3 Opublikowano 10 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 a jestes w stanie udostepic na pw ? prosze szukam dobrego skryptu na ranking,oczywiscie limit like:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ezx 145 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Limit like nie jest mi potrzebny do życia, nie będę udostępniać nie swojej pracy ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adonisekk 3 Opublikowano 10 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 a masz jakis kontakt z coookim ? jak tak to podaj (jesli mozesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Hah Cookie go usunął. Jak ty jesteś cookie (tak wiem nie dziękuj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adonisekk 3
witam mam skrypt psranking ale potrzebuje aby ktoś dopisał taka rzecz że ranking graczy pod Komeda /top10 odświeża sie co 15m (aby nie było lagów)
http://pastebin.com/raw.php?i=sQ9wKwNu
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi