Maniak7SW 0 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Zrobi mi ktoś drop w Gui Wystarczy że zrobicie pierwszą rzecz aja resztę zrobię sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lightereq 10 Opublikowano 30 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Jezeli ci dziala daj mi najlepsza odpowiedz i daj serce Mrddkdkkd i Maniak7SW 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniak7SW 0 Opublikowano 30 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Wyskakują mi trzy błędy Skating nie pokazuje wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniak7SW 0 Opublikowano 30 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 (edytowane) 9 minut temu, lightereq napisał: Jezeli ci dziala daj mi najlepsza odpowiedz i daj serce Wyskakują mi trzy błędy Skrinnie pokazuje wszystkiego Edytowane 30 lipca 2018 przez Maniak7SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniak7SW 0 Opublikowano 30 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Nie działa:( 10 minut temu, lightereq napisał: Jezeli ci dziala daj mi najlepsza odpowiedz i daj serce Wyskakują mi trzy błędy Skating nie pokazuje wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniak7SW 0 Opublikowano 30 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Wersja 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniak7SW 0 Opublikowano 30 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2018 Działa wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniak7SW 0
Zrobi mi ktoś drop w Gui
Wystarczy że zrobicie pierwszą rzecz aja resztę zrobię sam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi