MisiolPl 2 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 Witam,szukam budowniczych na serwer. Poszukuje 2 budowniczych. Wymagania. Min 14 lat. Znajomość: worldedita,worldguarda,voxelsnipera. Ortografii. Pisanie znakami interpunkcyjnymi. Dobre zachowanie. Minimum 3 lata gry w mc. Minimum 2 serwery na których byłeś/byłaś/jesteś budowniczym. frizzuczekXDD i SiepeK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 1. Może coś o twoim serwerze? Wersja, styl, rodzaj, jaka mapa, jakiej wielkości? 2. Może coś o sobie? Ile ty masz lat, jakie masz doświadczenie, co cię skłoniło do twprzenia serwera, jak ci idą prace mad nim, itp? 3. Dlaczego ograniczasz ludzi do wieku i czasu spędzonego w grze? Czyli takiego dwunastolatka grającego w klocki czwarty miesiąc nie przyjmiesz pomimo tego że ma dla przykładu zarąbiste podejście do życia i świetnie buduje? 4. A te serwery na których sie budowało to co ci niby mają pomóc? Gdybym podał dwa swoje ze słynną domeną .ench.pl to coś by ci dało? 5. Punkt jak dla mnie (i pewnie nie tylko) najważniejszy. Punkt, którego u ciebie brakuje... Co oferujesz takiemu budowniczemu za bycie twoim sługusem? Zamierzasz ograniczać swoją wdzięczność do rangi na owym (super, ekstra, ultra, mega, epickim) serwerze i spamu lajkami na forum, czy może jesteś skłonny sypnąć pinionszkiem? Ps. A jak to jest... "Pisać znakami interpunkcyjnymi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Napisałeś tylko wymagania. A co oferujesz? Herman06 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parczik 7 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 Sam miałem 5 serverów (mam 1) gram w mc od połowy życia czyli około 5 lat i mam w dupie co powiesz mam 11 lat ale potrafię to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 19.08.2018 o 18:20, Parczik napisał: Sam miałem 5 serverów (mam 1) gram w mc od połowy życia czyli około 5 lat i mam w dupie co powiesz mam 11 lat ale potrafię to ogarnąć Jak to jest mozliwe ze grasz w mc od polowy swojego zycia czyli 5 lat a masz 11? Edytowane 28 sierpnia 2018 przez Gonti frizzuczekXDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2018 W dniu 21.08.2018 o 15:43, Gonti napisał: Jak to jest mozliwe ze grasz w mc od polowy swojego zycia czyli 5 lat a masz 11? Nic w tym dziwnego, dostęp do komputera w młodym wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frizzuczekXDD 19 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2018 Mam 14 lat, gram od wersji 1.0 w Minecrafta, byłem budowniczym na serwerach które upadły: NetherSky, Jazzland oraz BlueHC (były serwer mojego kolegi nie ten sławny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi