explorens1 4 Opublikowano 16 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2018 Witam. Szukam technika/budowniczego na serwer MediumHC/PVP. TECHNIK: Oczekuje: -Znajomość pluginów. -Doświadczenie przy tworzeniu serwerów. -Szybką komunikację. -Wywiazania się z pracy. -Minimum 16 lat. -Znajomość ts3. Oferuje: -Miesięczne wynagrodzenie. -Długa współpraca. -Dojrzałość. -Mocne dedykowane maszyny. -Ranga na serwerze/ts. Budowniczy: Oczekuje: -Doświadczenia przy budowaniu spawnów map (PVP) -Portfolio minimum 4 pracę. -Minimum 15 lat. -Szybki kontakt. Oferuje: -Miesięczne wynagrodzenie. -Długa współpraca. -Dojrzałość. -Mocne dedykowane maszyny. -Ranga na serwerze/ts. Informacje o serwerze Tworzymy sieć serwerów minecraft, na serwerach jesteśmy w stanie wpuścić około 300 graczy. Przewidywana ilość graczy 300. Informacje o mnie -Mam na imię Łukasz. -Mam lat 17. -Serverami interesuje się już około 3 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FezZu 4 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 Witam. Jak jestem osoba ogarnieta ale nie posiadam 16 lat to jest jakas mozliwosc dostania sie na stanowisko Technik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorens1 4 Opublikowano 24 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 1 godzinę temu, FezZu napisał: Witam. Jak jestem osoba ogarnieta ale nie posiadam 16 lat to jest jakas mozliwosc dostania sie na stanowisko Technik ? Pisz we wiadomości prywatej lub discord cztery_x#3818 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi