Większość moich problemów opiera się między innymi na efektach. Przejdźmy do sedna sprawy..
I. Bossbar
Can't understand this condition/effect: display "..." on bossbar with 100 percent by 5 seconds to loop-player
Po aktualizacji WS do wersji 1.8 nie działa, na poprzedniej wersji jaką miałem zainstalowaną (1.6.1) działało bez zarzutów.
II.Tablist Rozwiązany - ProtocolLib blokował :P
...tym razem 0 błędów...
Nic się nie dzieje, mam skrypt Edgarsza<-odnośnik do skryptu jak by ktoś nie wiedział :c na edycję Tablisty, ale niestety nic się nie zmienia. Wersja WS - 1.8. Sprawdzałem skrypty innych osób - też nie :c
Jeśli ktoś wie jak rozwiązać te problemy, to proszę o szybką pomoc :/
Pytanie
shiworld 4
Witam!
Większość moich problemów opiera się między innymi na efektach. Przejdźmy do sedna sprawy..
I. Bossbar
Po aktualizacji WS do wersji 1.8 nie działa, na poprzedniej wersji jaką miałem zainstalowaną (1.6.1) działało bez zarzutów.
II. Tablist Rozwiązany - ProtocolLib blokował :P
Nic się nie dzieje, mam skrypt Edgarsza <-odnośnik do skryptu jak by ktoś nie wiedział :c na edycję Tablisty, ale niestety nic się nie zmienia. Wersja WS - 1.8. Sprawdzałem skrypty innych osób - też nie :cJeśli ktoś wie jak rozwiązać te problemy, to proszę o szybką pomoc :/
Pozdrawiam
Edytowane przez shiworldOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/2810-ws-18-problem-tablistbossbar/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi