Sabat 1 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) - - - Edytowane 12 listopada 2014 przez Sabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek554 18 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) Hmmm. Ranking? Wiec tak: Plugin ScoreBoardStats ma funkcję Top KILLS. Czyli np. Franek zabil 10graczy a stefan 5Mysle ze pomogłem Lajk! xd Edytowane 2 września 2014 przez Krzysiek554 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat 1 Opublikowano 3 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2014 No nie za bardzo. ja nie szukam pluginu, tylko che napisać skrypt. napisałem" np. ranking" ale będzie tam co innego, chodzi mi tylko o to żeby zrobić taką ramkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Da się, pobierasz WildSkript, robisz sobie pętlę np. co 60 sekund, która będzie zliczała ranking i wyświetlała go w odpowiedniej kolejności, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sabat 1
- - -
Edytowane przez SabatOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi