Skocz do zawartości
  • 0

skrypt na zegarek ukrywajacy graczy, skrypt na pisania na czacie mając range VIP

Pytanie

Witam jestem zielony w skryptach, ale nie mogłem znaleźć żadnego pluginu na to. Potrzebuję 2 skryptów:

1 skrypt polega na zegarku przez który klikając w niego otwiera nam się Gui w wielkości 1x9 gdzie mamy do wyboru 3 rzeczy takie jak ukrywanie graczy, pokazanie graczy, pokazanie tylko graczy vip. Chciałbym aby po kliknięciu wybranej rzeczy wyświetlala się wiadomość na czacie i żebym mógł ją zmienić.

2 skrypt poprostu polega na tym że gracze nie będą mogli pisać na czacie oraz msg tell r i tym podobnym oraz będzie im się wyświetlala wiadomość że muszą zakupić range aby móc pisać do tego też bym chciał mieć możliwość zmiany wiadomości i żeby była permisja do pisania na czacie.

Co do 1 chciałbym też aby ten zegarek mógł ustawić w jakim on ma być miejscu i nie można by go było wyrzucić albo zmienić jego miejsce w eq, prosiłbym aby można było zmienić nazwę tego zegarka i nazwę menu Gui (jakby ktoś dał radę zrobić  że ten zegarek kiedy się włącza widoczność graczy pokazuje dzień na nim , a kiedy wyłącza widoczność to pokazuje noc)

Bardzo mi na tym zależy i myślę że znajdzie się jakaś miła osoba która podejmie się temu :D

Edytowane przez Stiflerek
Literówka
https://skript.pl/temat/27682-skrypt-na-zegarek-ukrywajacy-graczy-skrypt-na-pisania-na-czacie-maj%C4%85c-range-vip/

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...