MasterZiomalo7 2 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Witam. Mam plotme, multiverse-core itd... Wszystko działa ale nie wiem jak mogę zrobić aby na plotme nie działały moby, ale żeby działały zwierzęta oraz żeby można było je respić jajkami. Będę wdzięczny za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość uEqualirum Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Najlepiej pobierz plotsquared, plotme to przeszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasterZiomalo7 2 Opublikowano 13 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 14 minut temu, uEqualirum napisał: Najlepiej pobierz plotsquared, plotme to przeszłość Dziękuje za odpowiedz. Popróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MasterZiomalo7 2
Witam. Mam plotme, multiverse-core itd... Wszystko działa ale nie wiem jak mogę zrobić aby na plotme nie działały moby, ale żeby działały zwierzęta oraz żeby można było je respić jajkami.
Będę wdzięczny za odpowiedz
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi