Alienek123 5 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 1. Cześć. Widziałem na tym forum skrypt na zapisywanie, tepanie sie do checkpointów.Bardzo bym prosił o donie mi linku do tego tematu :) 2. Czy mogłby mi ktoś napisać skrypt polegający naGdy gracz upadnie na ziemie tepa go na początek parkoura 3.Blokada potki na szybkość 4.I ostatni skrypt. Po ukończeniu parkoura wyświetla się wiadomość tylko do danego gracze że ukończył parkour np: nr 123 Ostatecznie moge zapłacić :) Ale za takie małe skrypty mi się chyba nie opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ogorek 22 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Tutaj masz 1 skrypt command /cp [<text>]:trigger:if player has permission "cp":if arg 1 is "ustaw":set {cp.%player%} to location of playerif arg is "tp":teleport player to {cp.%player%} Alienek123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alienek123 5 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Alienek123 5
1.
Cześć. Widziałem na tym forum skrypt na zapisywanie, tepanie sie do checkpointów.
Bardzo bym prosił o donie mi linku do tego tematu :)
2.
Czy mogłby mi ktoś napisać skrypt polegający na
Gdy gracz upadnie na ziemie tepa go na początek parkoura
3.
Blokada potki na szybkość
4.
I ostatni skrypt. Po ukończeniu parkoura wyświetla się wiadomość tylko do danego gracze że ukończył parkour np: nr 123
Ostatecznie moge zapłacić :) Ale za takie małe skrypty mi się chyba nie opłaca.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi