tenoktorymsnisz_ 3 Opublikowano 23 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2018 (edytowane) Cześć czy ktoś mógł by mi napisać skrypt na /ac knock [nick] i po wpisaniu wyrzuca go na 5 kratek w gore i wysyła mi poprawne reakcje 0/3. (???) //Poprawiono formatowanie i ortografię ~ JanekJaran Edytowane 29 kwietnia 2018 przez JanekJaran Poprawiono formatowanie i ortografię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 5torm 2 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 (edytowane) command /knock [<player>]: permission: cmd.ac permission message: &cNie masz uprawnien. trigger: if arg 1 is online: if block behind arg 1 is air or grass or long grass or any flowers or double-long grass: set {_z} to "%x-coordinates of arg 1% %y-coordinates of arg 1%" push the arg 1 backwards with speed 0.3 wait 5 tick if "%x-coordinates of arg 1% %y-coordinates of arg 1%" is {_z}: send "&5[AC] &3Gracz %arg 1%, &cPosidada AntyKnocka." else: send "&5[AC] &3Gracz %arg 1%, &aNie Posiada AntyKnocka." else: send "&5[AC] &cPrzeprowadzenie testu nie jest mozliwe." else: send "&5[AC] &cTen gracz nie jest online." Edytowane 3 maja 2018 przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tenoktorymsnisz_ 3 Opublikowano 2 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) W dniu 1.05.2018 o 22:50, 5torm napisał: command /knock [<player>]: permission: cmd.ac permission message: &cNie masz uprawnien. trigger: if arg 1 is online: if block behind arg 1 is air or grass or long grass or any flowers or double-long grass: set {_z} to "%x-coordinates of arg 1% %y-coordinates of arg 1%" push the arg 1 backwards with speed 0.3 wait 5 tick if "%x-coordinates of arg 1% %y-coordinates of arg 1%" is {_z}: send "&5[AC] &3Gracz %arg 1%, &cPosidada AntyKnocka." else: send "&5[AC] &3Gracz %arg 1%, &aNie Posiada AntyKnocka." else: send "&5[AC] &cPrzeprowadzenie testu nie jest mozliwe." else: send "&5[AC] &cTen gracz nie jest online." wysyła mi poprawne reakcje 0/3. (???) Edytowane 3 maja 2018 przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 5torm 2 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 nie wyswietla czy gracz ma natyknock czy nie ma pospam chwile i zobacz czego wiecej. jak na rownie to sprawdz typa //Łącze ~bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tenoktorymsnisz_ 3
Cześć czy ktoś mógł by mi napisać skrypt na /ac knock [nick] i po wpisaniu wyrzuca go na 5 kratek w gore i wysyła mi poprawne reakcje 0/3. (???)
//Poprawiono formatowanie i ortografię ~ JanekJaran
Edytowane przez JanekJaranPoprawiono formatowanie i ortografię
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi