bodziusiu 2 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 Witam potrzebuje skryptu albo pluginu na zapisanie mapy jeżeli gra się skończy to all wywala z serwera i mapa się resetuje do początkowego stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hwdp123333 1 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 ale jaka gra sie skoczny nie rozumiem jaki skrypt i do czego napisać? jaki to tryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bodziusiu 2 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 annihilation że jak na skywars areny się resetują do początkowego stanu tak i ta moja mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrhack505 13 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 Tak ciężko poszukać? bodziusiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bodziusiu 2 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 6 godzin temu, Mrhack505 napisał: Tak ciężko poszukać? takiego tagu bym się nie spodziewał a szukałem dzięki + Mrhack505 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrhack505 13 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 1 minutę temu, bodziusiu napisał: takiego tagu bym się nie spodziewał a szukałem dzięki + To przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bodziusiu 2
Witam potrzebuje skryptu albo pluginu na zapisanie mapy
jeżeli gra się skończy to all wywala z serwera i mapa się resetuje do początkowego stanu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi