Napisałem prosty skrypt na sprawdzanie graczy, wszystko dział tak jak trzeba z wyjątkiem jednej rzeczy, która sprawia że cały skrypt nadaje się do kosza.
Jeśli gracz posiadający odpowiednią permissie wyjdzie z serwera dostaje automatycznie bana, konsola wysyła zadaną komendę wielokrotnie.
Próbowałem rozwiązać ten problem zamieniając kolejność poszczególnych linijek poniższego kodu, ale jak się zapewne domyślacie to nic nie pomogło.
on quit:
if player has permission "spr.sprawdzany":
teleport player to {czysty}
execute console command "ban %player% &cWylogowal sie podczas sprawdzania!"
execute console command "pex user %player% group remove Sprawdzany"
stop
Pytanie
eGhuthgek 0
Witam wszystkich zainteresowanych.
Napisałem prosty skrypt na sprawdzanie graczy, wszystko dział tak jak trzeba z wyjątkiem jednej rzeczy, która sprawia że cały skrypt nadaje się do kosza.
Jeśli gracz posiadający odpowiednią permissie wyjdzie z serwera dostaje automatycznie bana, konsola wysyła zadaną komendę wielokrotnie.
Próbowałem rozwiązać ten problem zamieniając kolejność poszczególnych linijek poniższego kodu, ale jak się zapewne domyślacie to nic nie pomogło.
on quit: if player has permission "spr.sprawdzany": teleport player to {czysty} execute console command "ban %player% &cWylogowal sie podczas sprawdzania!" execute console command "pex user %player% group remove Sprawdzany" stopSS z konsoli: [KLIK]
SS z czatu serwera: [KLIK]
Z góry dziękuję za pomoc.
https://skript.pl/temat/26403-spam-po-wylogowaniu-si%C4%99-gracza-podczas-sprawdzania/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi