Selbuśśśś 0 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Szukam skryptu na scoreboard, mają być takie informacje jak: gracze online, kile, dedy, najlepiej godzina ale być nie musi, i kilka wolnych slotów żebym ja mógł dodać coś od siebie. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 27 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2018 Szukam skryptu na scoreboard, mają być takie informacje jak: gracze online, kile, dedy, najlepiej godzina ale być nie musi, i kilka wolnych slotów żebym ja mógł dodać coś od siebie. Z góry dziękuje.CrisbyBoard + PlaceholderAPI oba pluginy i masz naprawdę fajny scoreboardWysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Selbuśśśś 0
Szukam skryptu na scoreboard, mają być takie informacje jak: gracze online, kile, dedy, najlepiej godzina ale być nie musi, i kilka wolnych slotów żebym ja mógł dodać coś od siebie.
Z góry dziękuje.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi