heyn 46 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Czy opłaca się grać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!? Witam, ja jestem heyn i opowiem o weekendowych konkursach. Zapisywanie się Zapisywanie się jest bardzo proste. Wystarczy napisać pod weekendowym konkursem post z swoim nickem z minecrafta. Temat musi się nazywać weekenowe konkursy. Czy nagrody są wystarczające? Myślę, że tak. Za samą gre można dostać nagrody. W weekendowych konkursach które są najnowsze w czasie kiedy pisze ten temat, nagrodami są za 3 miejsce zdjęcie 5 punktów ostrzeżeń (oraz historia ostrzeżeń po 0 punktów) oraz tokeny (500) na serwer krainamc.pl plyz nie dawajcie warna za reklamę I w tym weekendowym konkursie gra Endorlight. (Tokeny są warte 1zł za 100 tokenów) Patrząc na poprzednie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! róznica pomiędzy 1 miejscem a trzecim to aż 26 sekund. Jak na sam parkour to dosyć duża różnica. Więc czy warto? Tak. za samo granie to już od razu nagroda zabawy. A można jeszcze zyskać. Polecam. Pamiętajcie że to tylko moja opinia, i wy możecie się z nią niezgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Blog nieaktywny od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi