Skocz do zawartości
  • 0

Najlepszy hosting Minecraft

Xeon
 Udostępnij

Pytanie

Witam, Bardzo Serdecznie.

Pisze ten temat, ponieważ w ostatnim czasie zainteresowały mnie firmy do hurtowania serwerów Minecraft. Zamierzam zastartować swój serwer do gry Minecraft, lecz nie taki jak większość osób robi czyli edytacja paczki z internetu i gotowe. Mój serwer będzie w pełni mojego autorska z racji znajomości wielu języków programowania. Lecz nie chodzi mi tutaj o to na jakiej zasadzie infrastruktura mojego serwera będzie działać tylko o jej główną maszynę. Z własnego doświadczenia wiem, że duże serwery korzystają z serwerów dedykowanych GAME firm np. takich jak OVH.PL. Jednakże wiąże się to z cenami sięgającymi nawet do 500 zł PLN +/ – co jest nieopłacalną inwestycją dla początkujących serwerów Minecraft.

Poszukuje hostingu, który byłby dobrym rozwiązaniem dla serwera początkowego z liczbą graczy około 100 +/ – z zasobami RAM mniej więcej 20 GB RAM. Chciałbym się tutaj państwa doradzić jakie opinie macie o różnych firmach oraz jakie hostingi najbardziej polecacie osobiście.

Pragnę jednak dodać, że jeśli ktoś poleci np. hosting TitanAXE to, aby podał kilka argumentów popierających wybór tej firmy i aby odpowiedzi nie były na zasadzie „weź TitanAXE, bo dobry, a enderchest jest do niczego”, iż wolałbym tego uniknąć.

Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...