Anastair 64 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Mam skrypt bez sensu, niestety nie działa i nie mam pojęcia dlaczego. Chce aby podczas wchodzenia na serwer zmienna zmieniała sie z false na true i wyrzucała gracza. Kod: variables: {ladowanie} = false on join: if {ladowanie} is false: {ladowanie} is true kick player due to "Serwer uruchamia sie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 on join: if {ladowanie} is false: set {ladowanie} to true kick player due to "Serwer uruchamia sie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anastair 64 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Taka prosta przyczyna. :O Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anastair 64
Mam skrypt bez sensu, niestety nie działa i nie mam pojęcia dlaczego.
Chce aby podczas wchodzenia na serwer zmienna zmieniała sie z false na true i wyrzucała gracza.
Kod:
variables:
{ladowanie} = false
on join:
if {ladowanie} is false:
{ladowanie} is true
kick player due to "Serwer uruchamia sie"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi