Napisałem skrypt ... chyba który chce dać jako Wielkanocny dodatek
Nie wiem jak usunąć resp kury przy rzucaniu jajkiem
Oraz czy to coś zadziała ?
on mine stone:
player is holding any pickaxe:
chance of 10%:
drop 1 egg named "&6&lSwiateczne&e&lJajko" with lore "&7&l>> &eRzuc, aby wydropic itemy!"
send "&2Znalazles Swiatecze Jajko !"
on Throw of Egg:
if player's tool is egg named "&6&lSwiateczne&e&lJajko":
send "&2Rzuciles &3Swiatecznym &cJajkiem"
chance of 7%:
give player 1 311 of protection 20 and unbreaking 20 named "&5&lSet 20/20"
send "&7Wylosowałeś świąteczny prezent: 1 diament"
else:
drop 1 311 of protection 20 and unbreaking 20 named "&5&lSet 20/20" at position of event-block
send "&6GRATULACJE! &r zdobyles/as &5&lSet 20/20 &cUwaga! &rTwoje &beq jest zapelnione." to player
Pytanie
Poldek 5
Witam
Napisałem skrypt ... chyba który chce dać jako Wielkanocny dodatek
Nie wiem jak usunąć resp kury przy rzucaniu jajkiem
Oraz czy to coś zadziała ?
on mine stone: player is holding any pickaxe: chance of 10%: drop 1 egg named "&6&lSwiateczne&e&lJajko" with lore "&7&l>> &eRzuc, aby wydropic itemy!" send "&2Znalazles Swiatecze Jajko !" on Throw of Egg: if player's tool is egg named "&6&lSwiateczne&e&lJajko": send "&2Rzuciles &3Swiatecznym &cJajkiem" chance of 7%: give player 1 311 of protection 20 and unbreaking 20 named "&5&lSet 20/20" send "&7Wylosowałeś świąteczny prezent: 1 diament" else: drop 1 311 of protection 20 and unbreaking 20 named "&5&lSet 20/20" at position of event-block send "&6GRATULACJE! &r zdobyles/as &5&lSet 20/20 &cUwaga! &rTwoje &beq jest zapelnione." to playerOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/26201-jak-anulowa%C4%87-resp-kury/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi