TheSzebaXD 3 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Po wbiciu na serwer nie respi graczy na spawnie. Kiedyś mi to działało lecz coś po zmieniałem. Z góry dzięki za pomoc! Daje LUBIE TO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Idź na spawn, wpisz komendę /minecraft:setworldspawn lub /setworldspawn. Powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 20 minut temu, YTSkaGamer2016 napisał: Idź na spawn, wpisz komendę /minecraft:setworldspawn lub /setworldspawn. Powinno działać. Nie działa niestety. Każdego respi po wbiciu na serwer w innym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Masz jakieś pluginy czy to Vanilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#12968 77 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 on join: execute console command "/spawn %player%" serson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 18 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 53 minuty temu, ProxEQ Gamingowy napisał: Masz jakieś pluginy czy to Vanilla? CraftBukkit / pluginy 15 minut temu, wygram13 napisał: on join: execute console command "/spawn %player%" Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 12 godzin temu, TheSzebaXD napisał: CraftBukkit / pluginy Nie działa A dokładniej jakie? Sprawdź czy nie masz żadnego pluginu na losową teleportacje po wejściu (Pewnie ściągnąłeś gotową paczkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#12968 77 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 17 godzin temu, TheSzebaXD napisał: CraftBukkit / pluginy Nie działa Musisz sobie wytabowac bo ja dałem spacje serson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 On join: (tab)teleport player to {spawn} Command /ustawspawn: permission: Sk.admin (tab)trigger: (tab)(tab)set {spawn} to location of player (tab)(tab)send „sukces” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSzebaXD 3 Opublikowano 19 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 2 godziny temu, YTSkaGamer2016 napisał: On join: (tab)teleport player to {spawn} Command /ustawspawn: permission: Sk.admin (tab)trigger: (tab)(tab)set {spawn} to location of player (tab)(tab)send „sukces” nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasamuN1337 11 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 (edytowane) on join: teleport player to {spawn} command /setspawn: permission: set.spawn permission message: Nieeeee! trigger: set {spawn} to location of player send "&aSuckes!" command /spawn: trigger: send "Za 5 sekund zostaniesz przeteleportowany!" wait 1 second send "Za 4 sekundy zostaniesz przeteleportowany!" wait 1 second send "Za 3 sekundy zostaniesz przeteleportowany!" wait 3 second send player title "&eSPAWN" with subtitle "&2Sukces! &eZostales przeniesiony na spawn!" teleport player to {spawn} Wymagany dodatek skRayFall Edytowane 20 marca 2018 przez MasamuN1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YTSkaGamer2016 9 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 Najpierw idź na spawn, wpisz ta komendę i dopiero wtedy zadziała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 23 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 On join: Execute console command "/spawn %player%" Send "Jestes na spawn" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheSzebaXD 3
Po wbiciu na serwer nie respi graczy na spawnie. Kiedyś mi to działało lecz coś po zmieniałem. Z góry dzięki za pomoc! Daje LUBIE TO!
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi