XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 1. Czy da się za pomocą bungeecorda pobrać dany serwer a następnie pobrać config z danego pluginu? 2. Jak pobrać liczbę graczy z serwera lobby? 3. Da ktoś BungeecordAPI do build path bo nie mogę znaleść?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 1. Tak 2. SKRIPT: every 1 seconds: set {_lobby} to size of all bungeecord players on server "lobby" set action bar of players to "&7ONLINE&8: &c&l%{_lobby}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GotoFinal 195 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 Czy da się za pomocą bungeecorda pobrać dany serwer a następnie pobrać config z danego pluginu? wat? bungeecord to tylko proxy z kilkoma dodatkami. 2. ale skąd? jak z jednego z serwerów/bunge to wszystkie operacje są opisane tutaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 3. zacznij używać mavena <repositories> <repository> <id>sonatype-oss-repo</id> <url>https://oss.sonatype.org/content/groups/public/</url> </repository> </repositories> <dependencies> <dependency> <groupId>net.md-5</groupId> <artifactId>bungeecord-api</artifactId> <version>1.12-SNAPSHOT</version> <scope>provided</scope> </dependency> </dependencies> do intellij jest też wygodny plugin co wygeneruje projekt do spigota/bungee z mavenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 17 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 Godzinę temu, GotoFinal napisał: Czy da się za pomocą bungeecorda pobrać dany serwer a następnie pobrać config z danego pluginu? wat? bungeecord to tylko proxy z kilkoma dodatkami. 2. ale skąd? jak z jednego z serwerów/bunge to wszystkie operacje są opisane tutaj Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 3. zacznij używać mavena <repositories> <repository> <id>sonatype-oss-repo</id> <url>https://oss.sonatype.org/content/groups/public/</url> </repository> </repositories> <dependencies> <dependency> <groupId>net.md-5</groupId> <artifactId>bungeecord-api</artifactId> <version>1.12-SNAPSHOT</version> <scope>provided</scope> </dependency> </dependencies> do intellij jest też wygodny plugin co wygeneruje projekt do spigota/bungee z mavenem. czyli 1. nie da się?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GotoFinal 195 Opublikowano 17 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2018 nie wiem, bo kompletnie nie zrozumiałem co chcesz, a wszystko to na co nie ma gotowej metody zawsze można zrobić samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XXXXXXXXXX 2
1. Czy da się za pomocą bungeecorda pobrać dany serwer a następnie pobrać config z danego pluginu?
2. Jak pobrać liczbę graczy z serwera lobby?
3. Da ktoś BungeecordAPI do build path bo nie mogę znaleść??
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi