xkrokolTV 4 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Witam mam problem bo mam zablokowane komendy /pl /plugins itd. a chciałbym żeby właściciel mógł patrzeć jakie są jakie nie działają itd. da się zrobić komende /pluginyadmin i może tylko patrzeć osoba z właś,headadmin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Podaj swój kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xkrokolTV 4 Opublikowano 3 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Nie mam nie pisałem skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Witam mam problem bo mam zablokowane komendy Z tego wynikało, że jakiś skrypt/plugin masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xkrokolTV 4 Opublikowano 3 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 @bvcz prosz # ZABLOKOWANE KOMENDY command /pl: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /plugins: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /?: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /bukkit:?: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /bukkit:pl: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /bukkit:plugins: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /bukkit:help: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /help: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /removeabove: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" on quit: set leave message to "" on join: set join message to "" command /me: trigger: send "&cNie masz uprawnien do tej komendy! &7(Irejon.skyblock.admin)" command /bukkit:me: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Pozamieniaj wszystki komendy według tego schematu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Aby gracz mógł widzieć orginalną komede dodaj mu uprawnienie "admin.help" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xkrokolTV 4
Witam mam problem bo mam zablokowane komendy /pl /plugins itd. a chciałbym żeby właściciel mógł patrzeć jakie są jakie nie działają itd. da się zrobić komende /pluginyadmin i może tylko patrzeć osoba z właś,headadmin?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi