Witam, Posiadam problem z zrobieniem zapytania o potion effect. Nie wiem jak zrobić przeczenie albo się ogolnie zgubiłem
every 1 seconds:
loop all players:
blocklight level at the loop-player is below 6:
loop-player isn't potion of nausea:
send "test" to the loop-player
apply nausea to the loop-player for 3 second
send test miał słuzyć jako sprawdzenie czy w ogole do zapytania "wchodze"
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Chciałbym by po wejsciu ponizej 6 poziomu swiatla nałozylo effec nausea, tylko ze nausea sie resetuje co zmiane duration wiec potrzeba mi najlepiej zrobic odrazu effect 1 minutowy ale by sprawdzal czy ktos nie posiada nause. jezeli nie posiada to naloz. jak posiada to nic nie rob
Pytanie
pepek1122583 0
Witam, Posiadam problem z zrobieniem zapytania o potion effect. Nie wiem jak zrobić przeczenie albo się ogolnie zgubiłem
every 1 seconds: loop all players: blocklight level at the loop-player is below 6: loop-player isn't potion of nausea: send "test" to the loop-player apply nausea to the loop-player for 3 secondsend test miał słuzyć jako sprawdzenie czy w ogole do zapytania "wchodze"
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Edytowane przez pepek1122583Chciałbym by po wejsciu ponizej 6 poziomu swiatla nałozylo effec nausea, tylko ze nausea sie resetuje co zmiane duration wiec potrzeba mi najlepiej zrobic odrazu effect 1 minutowy ale by sprawdzal czy ktos nie posiada nause. jezeli nie posiada to naloz. jak posiada to nic nie rob
https://skript.pl/temat/25744-trywialny-problem-z-zapytaniem/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi