Bangshou 0 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 (edytowane) Hej! Mam pomysł na autorski tryb na serwer, jednak ja nie potrafię pisać pluginów. Pomysł jest oparty na grze 60 seconds. Oto zamysł: ►Jest to Tryb pod tytułem 5 minuts! Trochę taki zgapiony od opularnej gry 60 seconds, ale w teorii MC będzie to zupełnie inny Tryb! ►Na czym będzie polegał tryb? ►Gracze mają tak ok. 5 minut, by zebrać potrzebne itemki np. Jedzenie, Miecze, Narzędzia oraz Płyty muzyczne! ►No okej, ale po co oni mają to zbierać? Cóż, po 5 minutach, gracze zostaną przeteleportowani (tepnięci) do takiego jakby schronu, gdzie muszą przetrwać! ►Ale przed czym przetrwać, bo nie kumam? Na dworze może szaleć jedno z 5 zjawisk: ►Tornado ►Tsunami ►Trzęsienie Ziemi ►Ufo ►Apokalipsa Zombie Potrzebuję osoby, która napisze mi profesjonalny plugin pod to. Najlepiej kompatybilny z wersjami 1.8 i w górę. Płatność przelewem. Cena do ustalenia. kontakt: pw na forum e-mail: [email protected] skype: live:kontakt.bangshou Potrzebuję również kogoś kto stworzy txt pod taki tryb! Edytowane 28 lutego 2018 przez Bangshou txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Xireu 1 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 Podaj skype może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangshou 0 Opublikowano 28 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 @up już dodany w 1 poście. live:kontakt.bangshou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangshou 0 Opublikowano 3 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Już do zamknięcia. Ogłoszenie nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi