Abraham 1 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Mam prozbe aby napisano mi skript , na gabke ktora wypada z stone po rozwaleniu gabki moze wypascblok diaxa , zlota , zelaza , Natomiast może też wypaść boss który jest to zombie w diaxowym secie / szkielet w diaxowym secie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 (edytowane) Masz Link'a : https://code.skript.pl/GkPgGmkg/ Licze na plusika i pozamieniaj tam % na drop i nazwe servera w options Tylko nie zmieniaj : chance of 100%: cancel event set block to air Bo to tak ma być aby gombka nie wypadła Edytowane 18 września 2017 przez Ewald Abraham 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abraham 1 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 @up jest jeden problem gąbka sie nie kończy cały czas jest w eq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Jak to się nie kończy ? ja jak stawiam to mi usuwa 1 a jak rozwale to gombka nie wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abraham 1 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 (edytowane) Mi po rozwaleniu gabki wypadaja bloki / bosy i gabka Jakby co ja mam plugin Eastdrop na drop do ekwipunku Edytowane 24 sierpnia 2014 przez Abraham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 dziwne . mi nie wypada popatrz : http://scr.hu/2cc2/5ok2w i dodaj mnie na gg / skype :gg : 43782819skype : kuba.jaskuleckitam ci pomogę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Abraham 1
Mam prozbe aby napisano mi skript , na gabke ktora wypada z stone po rozwaleniu gabki moze wypasc
blok diaxa , zlota , zelaza , Natomiast może też wypaść boss który jest to zombie w diaxowym secie / szkielet w diaxowym secie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi