Witam. Posiada ktos / jest w stanie napisac skrypt / plugin, który robi cuboid po postawieniu danego bloku. Chcialbym aby skrypt / plugin byl w pelni konfigurowalny. W miare mozliwosci ladny schludny i z funkcjami:
/cuboid
/cuboid flagi [ flaga ] [wlacz/wylacz] - Ustawia flage [Mobspawn(if player has permission "cuboid.vip"), pvp, mobgriefing, mobdamage, explosions]
/cuboid usun [numer] - Usuwa cuboid
/cuboid dodaj [gracz] - Dodaje gracza
/cuboid wyrzuc [gracz] - Wyrzuca gracza
/cuboid info [numer cuboida] - Pokazuje info o cuboidzie
Wiem ze skrypt jest wymagajacy, ale milo by mi bylo gdyby ktos go napisal Pozdrawiam
PS. Przegladalem forum. Nie znalazlem nic co by odpowiadalo moim oczekiwaniom. Nawet PrecisiousStone
Pytanie
IkjovskYY 0
Witam. Posiada ktos / jest w stanie napisac skrypt / plugin, który robi cuboid po postawieniu danego bloku. Chcialbym aby skrypt / plugin byl w pelni konfigurowalny. W miare mozliwosci ladny schludny i z funkcjami:
/cuboid
/cuboid flagi [ flaga ] [wlacz/wylacz] - Ustawia flage [Mobspawn(if player has permission "cuboid.vip"), pvp, mobgriefing, mobdamage, explosions]
/cuboid usun [numer] - Usuwa cuboid
/cuboid dodaj [gracz] - Dodaje gracza
/cuboid wyrzuc [gracz] - Wyrzuca gracza
/cuboid info [numer cuboida] - Pokazuje info o cuboidzie
Wiem ze skrypt jest wymagajacy, ale milo by mi bylo gdyby ktos go napisal
Pozdrawiam
PS. Przegladalem forum. Nie znalazlem nic co by odpowiadalo moim oczekiwaniom. Nawet PrecisiousStone
https://skript.pl/temat/25673-skrypt-na-cuboidy/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi