Dragon1 0 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 (edytowane) ej mam pytanie jak mam to zrobić żeby przedmioty z lore "startowy przedmiot" nie wypadały z graczy tylko znikały? Edytowane 22 lutego 2018 przez Dragon1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 (edytowane) on death of player: loop entities in radius 3 around player: loop-entity is dropped item: 1st line of lore of loop-entity is "&d&lStartowy Item": remove loop-entity Edytowane 24 lutego 2018 przez ZiemniaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dragon1 0 Opublikowano 22 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 (edytowane) to jest zięcie błędu Edytowane 22 lutego 2018 przez Dragon1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dragon1 0
ej mam pytanie jak mam to zrobić żeby przedmioty z lore "startowy przedmiot" nie wypadały z graczy tylko znikały?
Edytowane przez Dragon1Odnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi