Witam, moze mi napisa ktos skrypt na serwer pvp? przy dolaczaniu dostawalo by sie gamemode 2 i emerald z zakleciem fortune 10 w 4 slocie gracza, i gdy klikne prawym lub lewym na ten emerlad to otwiera sie gui w ktorym moge wybrac arene, np arena knockback to usuwa mi tego emeralda i dostaje caly zestaw do tej areny (areny mają byc takie: Knockback, Combo, Standard, kox oraz hardcore) zbroje itp. Dgy wpisze /spawn to mi przedmioty walki zabiera i daje ten emerald oraz teleportuje na ustawiony spawn. Fajnie by było jakby koordynaty aren i spawnu sie ustawiało w "options" Gdy zavije jakiegoś gracza to z niego nie wypadają przedmioty ale daje atakującemu punkty a ofiarze zabiera tyle samo co dało atakującemu. Gdy spadnę w przepaść to pisze że spadłem a nie ktoś mnie zabił bo zwykle pisze <none>. Gdy wpisze /staty i nick to podaje mi jego zgony kille i punlty. Pod nickiem mają się wyświetlać punkty, tak jak w pluginie funnyguilds. Jak ktos mi napisze taki skrypt to zaspamuje go lajkami i będę mu bardzo wdzięczny
Pozdrawiam
@edit
Prosze tez o komende /adminpvp dzieki ktorej moge dodawac i usiwac punkty kille i zgony
Pytanie
creepek 66
Witam, moze mi napisa ktos skrypt na serwer pvp? przy dolaczaniu dostawalo by sie gamemode 2 i emerald z zakleciem fortune 10 w 4 slocie gracza, i gdy klikne prawym lub lewym na ten emerlad to otwiera sie gui w ktorym moge wybrac arene, np arena knockback to usuwa mi tego emeralda i dostaje caly zestaw do tej areny (areny mają byc takie: Knockback, Combo, Standard, kox oraz hardcore) zbroje itp. Dgy wpisze /spawn to mi przedmioty walki zabiera i daje ten emerald oraz teleportuje na ustawiony spawn. Fajnie by było jakby koordynaty aren i spawnu sie ustawiało w "options"
Gdy zavije jakiegoś gracza to z niego nie wypadają przedmioty ale daje atakującemu punkty a ofiarze zabiera tyle samo co dało atakującemu. Gdy spadnę w przepaść to pisze że spadłem a nie ktoś mnie zabił bo zwykle pisze <none>. Gdy wpisze /staty i nick to podaje mi jego zgony kille i punlty. Pod nickiem mają się wyświetlać punkty, tak jak w pluginie funnyguilds. Jak ktos mi napisze taki skrypt to zaspamuje go lajkami i będę mu bardzo wdzięczny 
Pozdrawiam
@edit
Prosze tez o komende /adminpvp dzieki ktorej moge dodawac i usiwac punkty kille i zgony
Edytowane przez wiktorelexOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/25575-skrypt-na-serwer-pvp/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi