warchamer12 20 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 (edytowane) Witam mam problem z tym kodem jesli wchodzę na arene i ustawie checkpointa to działa ale jak chcę sie przeteleportować do niego to nie działa ;v Edytowane 14 sierpnia 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GotoFinal 195 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 sformatuj ten kod normlanie bo tego się czytać nie da, losowo masz te wcięcia porobione, każde IDE ma skrót od formatowania, np Ctrl + Alt + L, lub Ctrl + Shift + f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warchamer12 20 Opublikowano 16 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2018 (edytowane) Kk @GotoFinal proszę sformatowałem tekst Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warchamer12 20
Witam mam problem z tym kodem jesli wchodzę na arene i ustawie checkpointa to działa ale jak chcę sie przeteleportować do niego to nie działa ;v
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi