Krzysiek554 18 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Witam, Czy mogł by ktoś mi napisać Skrypt na ./tpa ? Bardzo proszę o pomoc ;c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Konrad Krawiec 0 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) Uzyj tymczasowych zmiennych (_cos) Edytowane 22 sierpnia 2014 przez Konrad Krawiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 command /tpa : trigger: set {oczekiwanie.%arg%} to true set {teleport.%arg 1%} to players name send "Wyslano prosbe" send "%player% chce sie przeteloportowac" to arg 1 command /tpaccept: trigger: if {oczekiwanie.%player%} is true: set {oczekiwanie.%player%} to false teleport {teleport.%player%} to the player Pisane z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek554 18 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 @up Thx tego szukałem sprawdzeń i dam edita. Ps. Soorky za literowkę w nazwie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek554 18
Witam, Czy mogł by ktoś mi napisać Skrypt na ./tpa ? Bardzo proszę o pomoc ;c.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi