Pomocy zrobiłem serwer i chce go dodać na minecraft list już nawet kupiłem tokeny na promowanie serwera ale wiecznie mi wyskakuje Nie udało się pobrać informacji o serwerze, serwer może być offline lub ma błędną konfigurację, sprawdź czy podane przez Ciebie dane są poprawne, zainteresuj się także opcją "enable-query" lub podobną, jej odblokowanie może pomóc w uzyskiwaniu informacji o serwerze przez listę. Ktoś może mi wytłumaczyć jak mam to zrobić żeby nie wyskakiwało ?? Nagrodze serduchem za odpowiedzi dobrą xd
Pytanie
WiktorMasteR 19
Pomocy zrobiłem serwer i chce go dodać na minecraft list już nawet kupiłem tokeny na promowanie serwera ale wiecznie mi wyskakuje Nie udało się pobrać informacji o serwerze, serwer może być offline lub ma błędną konfigurację, sprawdź czy podane przez Ciebie dane są poprawne, zainteresuj się także opcją "enable-query" lub podobną, jej odblokowanie może pomóc w uzyskiwaniu informacji o serwerze przez listę. Ktoś może mi wytłumaczyć jak mam to zrobić żeby nie wyskakiwało ?? Nagrodze serduchem za odpowiedzi
dobrą xd
https://skript.pl/temat/25287-jak-doda%C4%87-serwer-na-minecraft-list/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi