MajstereQ123 6 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Z góry mówię nie chodzi mi o essentials. Dzień dobry lub dobry wieczór ! Poszukuję rozbudowanego skryptu / pluginu na zarabianie złotówek Chodzi mi dokładnie oto że możemy je zdobywać za pomocą: - zabójstw graczy; I komendy jak by ktoś umiał zrobić /hajs - wyskakuje komenda Stan Konta (liczba złotówek) - dla innych graczy też /odbierzhajs -zabiera dana ilosc pieniedzy /dodaj - (gracz,wszyscy) /przelej - przelewa do danego gracza =-=-=-=-= Jak by ktoś też mógł jakiś sklep dołączyć do tego (sklep sam skonfiguruję tylko aby dać 10 rubryk do edycji) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MajstereQ123 6
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z góry mówię nie chodzi mi o essentials.
Dzień dobry lub dobry wieczór ! Poszukuję rozbudowanego skryptu / pluginu na zarabianie złotówek
Chodzi mi dokładnie oto że możemy je zdobywać za pomocą:
- zabójstw graczy;
I komendy jak by ktoś umiał zrobić
/hajs - wyskakuje komenda Stan Konta (liczba złotówek) - dla innych graczy też
/odbierzhajs -zabiera dana ilosc pieniedzy
/dodaj - (gracz,wszyscy)
/przelej - przelewa do danego gracza
=-=-=-=-=
Jak by ktoś też mógł jakiś sklep dołączyć do tego (sklep sam skonfiguruję tylko aby dać 10 rubryk do edycji)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi