PGmajster 49 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 Cześć, nazywam się Paweł. W sieci można mnie znaleźć pod nickami "PGmajster", lub nick "pawel7121" mam na polskim supporcie IP.Board. Specjalizuję się w szczególności w konfiguracji oraz optymalizacji silniku IP.B. Na co dzień piszę w języku programowania PHP, oraz w języku znaczników (tj. xHTML, HTML5). Do tego dochodzi też CSS3, oraz po części AJAX (strony w tym języku są moim zdaniem ładniejsze). Uczyłem się PAWN, AMXX, oraz JAVA, lecz zostawiłem sobie je na sam koniec mojego studiowania języków. :) Co można o mnie wiedzieć? Próbuję wszystkiego, języków uczę się od dwóch lat. Na IP.Boardzie siedziałem całe te dwa lata, nauczyłem się pisać proste hooki, zakazane jest reklamowanie innych for, tak to bym wstawił tutaj link do mojego hooku (ponad 300 pobrań!) do IP.Board. Aktualnie mam sieć serwerów, posiadam serwer minecrafta oraz stronę www sieci postawioną na silniku MyBB (licencja IP.Board wygasła, a aktualny stan konta nie pozwala na jej odświeżenie), uczę się do niego pisać pluginy. To chyba na tyle, z tego tematu można się dowiedzieć 25% o mnie. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECLC 5 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2014 Witam. :) PGmajster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi