explorens1 4 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 szukam skriptu lub pluginu ktory dodaje na serwer drop pieniedzy z cobbla np 1zl=0.01% 10z;=0.0001% itd pod komenda /sklep mozesz sprawdzic ile masz pieniedzy jak i rowniez kupic za to rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Drop pieniędzy zrobisz w OtherDrops, a /sklep to już w skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) zara ci napisze tylko skącze gre w lola 3 godziny temu, explorens1 napisał: szukam skriptu lub pluginu ktory dodaje na serwer drop pieniedzy z cobbla np 1zl=0.01% 10z;=0.0001% itd pod komenda /sklep mozesz sprawdzic ile masz pieniedzy jak i rowniez kupic za to rangi coś takiego? u mnie wszystko działa https://code.skript.pl/x7lnHEr2/ Edytowane 25 stycznia 2018 przez Tabun Poprawa linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 5 godzin temu, Tabun napisał: zara ci napisze tylko skącze gre w lola coś takiego? u mnie wszystko działa https://code.skript.pl/x7lnHEr2/ Coś takiego potem jeszcze przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 1 godzinę temu, explorens1 napisał: Coś takiego potem jeszcze przetestuję Ja testowalem to dzialalo ale sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 2 godziny temu, Tabun napisał: Ja testowalem to dzialalo ale sprawdz Sklep oczywiście w qui? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 tak sklep w gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 23 minuty temu, Tabun napisał: tak sklep w gui A jest możliwość żeby pokazywał się na chacie komunikat że wydropiles hajs jak i również jak dodac do drop ten hajs żeby gracze widzieli drop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 1 minutę temu, explorens1 napisał: A jest możliwość żeby pokazywał się na chacie komunikat że wydropiles hajs jak i również jak dodac do drop ten hajs żeby gracze widzieli drop jest taka możliwość drop w sensie pod /drop? bo dropi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Teraz, Tabun napisał: jest taka możliwość drop w sensie pod /drop? bo dropi Tak w sensie że pokazuje ile masz szansy na daną ilość hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 1 minutę temu, explorens1 napisał: Tak w sensie że pokazuje ile masz szansy na daną ilość hajsu daj sekundke zara ci dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Teraz, Tabun napisał: daj sekundke zara ci dam Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 23 minuty temu, explorens1 napisał: Okej https://code.skript.pl/rSc2yMeR/ sry ale miałem jakiś bład ale sie z nim uporałem na końcu masz takie coś jak: open chest with 3 rows named "&7Drop z &5Kamienia" to player możesz to zmenić na : open chest with 1 rows named "&7Drop z &5Kamienia" to player żeby tylko jedna rubryczka była ale według mnie ładniej to wygląda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 37 minut temu, Tabun napisał: https://code.skript.pl/rSc2yMeR/ sry ale miałem jakiś bład ale sie z nim uporałem na końcu masz takie coś jak: open chest with 3 rows named "&7Drop z &5Kamienia" to player możesz to zmenić na : open chest with 1 rows named "&7Drop z &5Kamienia" to player żeby tylko jedna rubryczka była ale według mnie ładniej to wygląda tak A można to dodać np do jakiegoś innego pluginu na /drop czy nie bardzo to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, explorens1 napisał: A można to dodać np do jakiegoś innego pluginu na /drop czy nie bardzo to możliwe owszem że można tylko musiał bym mieć tamten kod albo drop Edytowane 25 stycznia 2018 przez Tabun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 2 minuty temu, Tabun napisał: owszem że można tylko musiał bym mieć tamten kod albo drop Znaczy postaram się ją to zrobić a jak nie to ci najwyżej podeślę kod na priv dzięki wielkie za ten skript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 8 minut temu, explorens1 napisał: Znaczy postaram się ją to zrobić a jak nie to ci najwyżej podeślę kod na priv dzięki wielkie za ten skript spoczko od tego jest to forum chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 8 minut temu, Tabun napisał: 8 minut temu, Tabun napisał: spoczko od tego jest to forum chyba nie Tak ale niestety nie każdy na tym forum to wie i to jest przykre Godzinę temu, Tabun napisał: spoczko od tego jest to forum chyba nie nie do konca dzial ten skript po wpisaniu sklepik jak i rowniez sklep nie wyskakuje w tym gui nic i czy dalo by sie zrobic to wsyzystko w jednym qui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 słuchaj da sie to zrobić i musisz to w jedynm pliku napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorens1 4 Opublikowano 25 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 7 minut temu, Tabun napisał: słuchaj da sie to zrobić i musisz to w jedynm pliku napisać jestes w stanie to zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Musiał byś mi wysłać co mam dodać i w czym to się postaram zrobić bo nie ukrywam że sam się uczę o skryptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
explorens1 4
szukam skriptu lub pluginu ktory dodaje na serwer drop pieniedzy z cobbla np 1zl=0.01% 10z;=0.0001% itd pod komenda /sklep mozesz sprawdzic ile masz pieniedzy jak i rowniez kupic za to rangi
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi