lightereq 10 Opublikowano 23 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2018 Witam mógłby ktoś napisać sktypt że po pierwszym wejściu na serwer ma się range Nowy i po 30 minutach gry dostaje się range gracz a po 12 godzinach vipa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 23 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2018 (edytowane) Zakładając oczywiście że masz rangi z pex - nie testowane ale powinno działać. Co do rangi po wejsciu - przy każdej grupie możesz sobie ją zaznaczyć jako defaultową variables: {czas.%player%} = 0 every 1 minute: loop all players: add 1 to {czas.%loop-player%} if {czas.%loop-player%} = 30: execute console command "pex user %loop-player% group set Gracz" if {czas.%loop-player%} = 720: execute console command "pex user %loop-player% group set VIP" command /czas: trigger: send "&5Spędziłeś już &d%{czas.%player%}% &5minut na serwerze" Edytowane 23 stycznia 2018 przez ZiemniaQ Ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 23 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2018 Nie wiem czy działa sprawdź jak nie to wróć pisałem z telefonu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lightereq 10 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 mam pex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) 36 minut temu, lightereq napisał: mam pex no to skypcik powinnien działać Edytowane 24 stycznia 2018 przez Tabun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lightereq 10 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 działają oby dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 3 minuty temu, lightereq napisał: działają oby dwa no i dobrze i wróc do tamtego postu na sek bo ci odpisałem coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lightereq 10
Witam mógłby ktoś napisać sktypt że po pierwszym wejściu na serwer ma się range Nowy i po 30 minutach gry dostaje się range gracz a po 12 godzinach vipa ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi