MichalYT 0 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 Co oferuję? - Budowanie spawnu,warpów - Wgrywanie pluginów - Konfiguracja serwera - Rozwiązywanie problemów natury technicznej - Pisanie skryptów (Ewentualnie Czego wymagam? - Serwer Minecraft - Rangę na serwerze - Dostęp do FTP - Dostęp do konsoli Czego nie wymagam? - Nie wymagam wynagrodzenia pieniężnego, bo to jest dla mnie przyjemność, a skończyłem kolejny projekt... I się znowu okropnie nudze Dodatkowe info: Zostaję budowniczym na każdej wersji minecrafta czy na modach czy na pluginach czy na modach i pluginach. Niestety nie zajmuje się pluginami bez modów i pluginów Kontakt: Skype: michal.minecraft11 PW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiTV 13 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 Nie nazwałbym cię technikrm, pozatym jak ty technik to czemu na swój serwer szukasz technika i piszesz że jesteś słabym technikem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalYT 0 Opublikowano 21 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 2 godziny temu, SzymiTV napisał: Nie nazwałbym cię technikrm, pozatym jak ty technik to czemu na swój serwer szukasz technika i piszesz że jesteś słabym technikem. Ponieważ nie jestem profesionalnym technikiem! A dla tych co chcą technika za darmo to mają u mnie Ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Spoiler "Niestety nie zajmuje się pluginami bez modów i pluginow" Co? Napisałeś to tak, jakbyś wymagał ftp i konsoli do budowania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalYT 0 Opublikowano 28 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 A skąd wiesz że nie jestem dobrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 19 minut temu, MichalYT napisał: A skąd wiesz że nie jestem dobrym Szukales Technika i pisales " nie jestem dobrym technikiem " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi