Skocz do zawartości

Potrzebni: Programista, HeadAdmin, Admin, Budowniczy

slifjo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chcesz zostać jednym z powyższych napisz do mnie na PW wraz z odpowiedziami na: 

-Dlaczego właśnie Ty?

-Dlaczego mamy Ci zaufać?

-Jak możemy się z tobą skontaktować?

-Ile masz lat?

-Jakie masz doświadczenie?

+ To, co sam zechcesz napisać.

Na prośbę Boeing'a C135 dodaje opis przyszłego serwera:

Serwer będzie trochę innym Real Life'em. Oczywiście, będą dostępne prace u NPC, ale będzie tam bardziej potrzebna relacja Gracz->Gracz. NP.: Graczowi zepsuł się pojazd, więc musi go naprawić u gracza, który się tym zajmuje. Będzie też tam dostępny handel pomiędzy graczami, produkcja specjalnych itemów oraz konstrukcję do relacji Gracz->Gracz (np. Stół do napraw).

Edytowane przez slifjo

Co oferuję?

- Budowanie spawnu,warpów

- Wgrywanie pluginów

- Konfiguracja serwera

- Rozwiązywanie problemów natury technicznej

- Pisanie skryptów (Ewentualnie

Czego wymagam?

- Serwer Minecraft

- Rangę na serwerze

- Dostęp do FTP 

- Dostęp do konsoli

Czego nie wymagam?

- Nie wymagam wynagrodzenia pieniężnego, bo to jest dla mnie przyjemność, a skończyłem kolejny projekt... I się znowu okropnie nudze :v 

Dodatkowe info:

Zostaję budowniczym na każdej wersji minecrafta czy na modach czy na pluginach czy na modach i pluginach. Niestety nie zajmuje się pluginami bez modów i pluginów

Kontakt:

PW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!/

NA BUDOWNICZEGO // ADMINA

-Dlaczego właśnie Ty? BUD = Moim zdaniem buduje dobrze, buduje dobrze do wiekszosci stylow i dbam o szczegoly. Umiem poslugiwac sie wandem :) // ADM = Ogarniam komendy 10/10 Jestem pomocny i ogarniety, umiem "adminowac" xD

-Dlaczego mamy Ci zaufać? Poniewaz mam szacunek do innych i nie rozwale spawna lub serwera ;p

-Jak możemy się z tobą skontaktować? Priv na skript.pl

-Ile masz lat? 15

-Jakie masz doświadczenie? Mam duze doswiadczenie, mialem duzo swoich serwerow i budowalem sam spawny. Adminem bylem na roznych serwerach, na malych i duzych, radzilem sobie bardzo dobrze i pomagalem duzo :)

+ To, co sam zechcesz napisać. Mam szacunek do ludzi. Jestem mily i ogarniety :)

Edytowane przez Sowel

Dlaczego właśnie Ty?: Dlaczego ja? Jestem godnym zaufania człowiekiem. Już od 5 lat zajmuje się serwerami minecraft. Na podstawowym stopniu umiem obsługiwać się językiem Java, oraz dodatkowo na serwer                                                                             mógłbym wprowadzić wiele nowości, jak i pomysłów. Jestem dość kreatywnym człowiekiem jeżeli chodzi o taki aspekt. Jako iż wcześniej napisałem, że umiem posługiwać się Javą, więc mógłbym w                                                               czasie gdy technik miał urlop, mógłbym w ewentualności jakiegoś buga, mógłbym go naprawić, do czasu gdy on nie wróci.

Dlaczego mamy Ci zaufać?: Ponieważ, nigdy nie zniszczyłem niczyjej pracy, nawet gdy widziałem że serwer już powoli upada. Pomimo mojego wieku umiem się zachować, więc nie byłoby problemu ze mną oraz moim zachowaniem.

Jak możemy się z tobą skontaktować?: Jest wiele platform na których można się ze mną skontaktować, od tego forum, poprzez Teamspeak'a: Talkday.eu, oraz Discord'a: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! lub Xyrusek#0651

Ile masz lat?: Aktualnie posiadam skończone 14 lat.

Jakie masz doświadczenie?: Moje doświadczenie, to granie w Minecraft już od 5 lat, dodatkowo próbując wystartować z serwerem przez ten okres.

Mam nadzieję że dostane się na stanowisko HeadAdministratora lub Administratora.

Pozdrawiam, Xyrusek.

Edytowane przez Xyrusek

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...