Nieaktywny Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Witam. Ostatnio pomyślałem nad pluginem/skryptem co by pokazywał mody jakie dany gracz używał np: /Modhistory nick i by pokazywało jakich modów by używał (xray itd) Przydałby mi się taki pluginy/skrypt na serwer survival ;/ Czy jest jakiś plugin czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Krycha 8 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 11 godzin temu, MrVampirPL napisał: Witam. Ostatnio pomyślałem nad pluginem/skryptem co by pokazywał mody jakie dany gracz używał np: /Modhistory nick i by pokazywało jakich modów by używał (xray itd) Przydałby mi się taki pluginy/skrypt na serwer survival ;/ Czy jest jakiś plugin czy coś? No chyba nie zbyt to jest osiągalne jedyne co może być plugin na sprawdzenie której wersji mc aktualnie gracz używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam. Ostatnio pomyślałem nad pluginem/skryptem co by pokazywał mody jakie dany gracz używał np:
/Modhistory nick i by pokazywało jakich modów by używał (xray itd) Przydałby mi się taki pluginy/skrypt na serwer survival ;/
Czy jest jakiś plugin czy coś?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi