Natusiekk 4 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) Pomoze ktoś bo mam coś takiego a w mc coś takiego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 14 sierpnia 2020 przez xAxee formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 301 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 W src mojego pluginu masz tam komende, ktora daje item z lore. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Natusiekk 4 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Nie chce komendy xd Do zamknięcia poradziłem sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 meta11.setLore(Arrays.asList(new String[] { "§1§lFB: §7PVPCenterPL", "§1§lYT: §fxxx" })); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 ArrayList<String> lore = new ArrayList<String>(); lore.add(Util.fixColor("To jest przykladowy opis &41")); lore.add(Util.fixColor("To jest przykladowy opis &c2")); meta11.setLore(lore); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Natusiekk 4
Pomoze ktoś bo mam coś takiego
a w mc coś takiego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez xAxeeformatowanie
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi