sztywan 0 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Cześć, mam pytanie, ponieważ mam odpalony serwer BungeeCord na VPS i gdy przywracam screen'a tego serwera to nie moge nic w ogóle pisać, ale wiadomości gdy ktoś wchodzi na serwer itp mi się wyświetlają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) Jakich komend używasz? Do przywrócenia sesji i potem w samej sesji. Edytowane 29 grudnia 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sztywan 0 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 3 minuty temu, Ixidi napisał: Jakich komend używasz? Do przywrócenia sesji i potem w samej sesji. Używam komendy screen -r <numer screena> i pożniej wpisuje stop itp, ale nic nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 W bungee nie ma komendy stop. Tutaj masz rozpiskę komend Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sztywan 0
Cześć, mam pytanie, ponieważ mam odpalony serwer BungeeCord na VPS i gdy przywracam screen'a tego serwera to nie moge nic w ogóle pisać, ale wiadomości gdy ktoś wchodzi na serwer itp mi się wyświetlają.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi