dexup1 0 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Witam!Czy mógłby ktoś napisać mi skrypt taki że jak wpisze /kolor będę pisać kolorem &6 ciągle?I zeby móc tak pisac trzeba by było miec permisje : "skript.kolor"Licze na szybką odpowiedz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) command /kolor : ----trigger: --------if player have permission "skript.kolor": ------------if arg 1 is "on": ----------------set {kolor.%player%} to true ----------------send "Wlaczyles kolorowe pisanie" ------------if arg 1 is "off": ----------------set {kolor.%player%} to false on chat: ----if {kolor.%player%} is true: --------set player's message to "&6%player's message%" wytabuj sobie jeden - To jeden tab Edytowane 19 sierpnia 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 nie działa to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Jakies errory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Nie ma errorow po prostu unknow command. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 http://pastebin.com/YdUTuMkj to jest link do wytabowanej wersji jak reloadowales skrypt cos sie pojawilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Nie zero errorow a ten skrypt juz jutro sprawdzę na spokojnie i jak bd działać to masz oczywiście like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSMB 21 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 @Up2 Mi działa, tak z ciekawości sprawdziłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek9909 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 @Up3 Mi działa lecz nie pisze ciągle kolorkiem np &4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSMB 21 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 @Up A zmieniłeś w kodzie z 6 na &6, mi działa, ale to jest niedopatrzenie w kodzie, niema tam & Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek9909 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 @Up A zmieniłeś w kodzie z 6 na &6, mi działa, ale to jest niedopatrzenie w kodzie, niema tam &Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Nie działa wpisuje /kolor on ok wszystko pięknie wlaczyles kolorowe pisanie ale jak pisze to na bialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Masz jakiś plugin od chatu? jak tak to on jest problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) hmm mam tylko essentials chatwywalilem essentialsa i tez nie dziala. Zdjęcia Edytowane 19 sierpnia 2014 przez dexup1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) command /kolor <text>: usage: &a/kolor on/off trigger: if player have permission "skript.kolor": if arg 1 is "on": set {kolor.%player%} to true send "&2Wlaczylees kolorowe pisanie" stop if arg 1 is "off": set {kolor.%player%} to false send "&4Wylaczyles kolorowe pisanie" stop else: send "&a /kolor on - Wlacz kolorowe pisanie" send "&a /kolor off - Wylacz kolorowe pisanie" else: send "&cNie masz permissions"on chat: if {kolor.%player%} is true: set message to "&6%message%"Trochę poprawione Edytowane 19 sierpnia 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Działa tylko w właczyles jest dwa e :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheSMB 21 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 @offtop Fajne chunki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dexup1 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 haha wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dexup1 0
Witam!
Czy mógłby ktoś napisać mi skrypt taki że jak wpisze /kolor będę pisać kolorem &6 ciągle?
I zeby móc tak pisac trzeba by było miec permisje : "skript.kolor"
Licze na szybką odpowiedz
Pozdrawiam
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi