RamzeS 17 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 (edytowane) Proszę moda o zmianę nazwy tematu na "Zmiana nazwy przedmiotu w inventory" ponieważ z poprzednim sobie poradziłem, a nie chcę spamować niepotrzebnie tematami, skoro można zmienić nazwę tego :p W jaki sposób ustawić nazwę przedmiotu w menu inventory? "&2Skrzynie - %attacker%".Inventory.setName{{numer.slotu.%attacker%}+1, "&2Skrzynia"}; Bo ten sposób nie działa :x Edytowane 16 sierpnia 2014 przez RamzeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Ustaw nowy przedmiot w tym slocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 aaa, ok :) myślałem, że jest do tego po prostu inny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RamzeS 17
Proszę moda o zmianę nazwy tematu na "Zmiana nazwy przedmiotu w inventory" ponieważ z poprzednim sobie poradziłem, a nie chcę spamować niepotrzebnie tematami, skoro można zmienić nazwę tego :p
W jaki sposób ustawić nazwę przedmiotu w menu inventory?
"&2Skrzynie - %attacker%".Inventory.setName{{numer.slotu.%attacker%}+1, "&2Skrzynia"};
Bo ten sposób nie działa :x
Edytowane przez RamzeSOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi