Kraftowy 41 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 (edytowane) Hej, witajcie. Temat będzie krótki i na temat - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Otóż oferuję napisanie: - Skryptów (małych, jak i największych) - Pluginów (głównie małych, oraz tych które będę potrafił napisać - z chęci rozwoju) Co oczekuję? Głównie symboliczne doładowanie do telefonu w małych kwotach, oraz opinii na mój temat. Dla większych prac, możemy ustalić kwoty oraz inne metody płatności. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Udzielam Gwarancji na wykonane przez mnie usługi! Dlaczego wystawiłem ten temat? Głównie z nudy i z chęci dalszego rozwoju w sprawach pluginów. Kontakt? Napisz do mnie prywatną wiadomość na forum. Napisz w niej co potrzebujesz, a na pewno odpiszę i podam lepszy kontakt Edytowane 16 grudnia 2017 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi