Zlecam sklonowanie ChestShopa, ale nie do końca .....
Założenia: Gracz stawia skrzynkę, wkłada do niej wybrane przez siebie itemy, daje tabliczkę w stylu:
Sklep
ilość itemów
cena itemów
id itemów
Drugi gracz klika tabliczkę, zabiera mu taką ilość sztabek złota jaka widnieje na tabliczce i przyznaje podaną na tabliczce ilość itemów. Skrypt ma wykrywać czy itemy się przypadkiem nie skończyły w skrzynce.
Nie wiem czy to jest realne w skrypcie, wiem że istnieje tutaj dość dobry skrypt na Handel w GUI, ale wołałbym fizyczne stoiska które sobie kupują (na to skrypt już mam), na stoisku stawiają skrzynkę, robią sklep przez tabliczkę i tyle, jeśli nie uda się zrealizować tego w formie ChestShopa to pozostanie mi TradeSK I nie koniecznie to musi być darmowe zlecenie, mogę dać za to kasę, ale najpierw macie podać wycenę na PW a dopiero potem robić. Jeśli ceny wyjdą identyczne co plugin, to będę wolał zamówić sobie plugin.
Pytanie
Gość XANT3R
Zlecam sklonowanie ChestShopa, ale nie do końca .....
Założenia: Gracz stawia skrzynkę, wkłada do niej wybrane przez siebie itemy, daje tabliczkę w stylu:
Sklep
ilość itemów
cena itemów
id itemów
Drugi gracz klika tabliczkę, zabiera mu taką ilość sztabek złota jaka widnieje na tabliczce i przyznaje podaną na tabliczce ilość itemów. Skrypt ma wykrywać czy itemy się przypadkiem nie skończyły w skrzynce.
Nie wiem czy to jest realne w skrypcie, wiem że istnieje tutaj dość dobry skrypt na Handel w GUI, ale wołałbym fizyczne stoiska które sobie kupują (na to skrypt już mam), na stoisku stawiają skrzynkę, robią sklep przez tabliczkę i tyle, jeśli nie uda się zrealizować tego w formie ChestShopa to pozostanie mi TradeSK
I nie koniecznie to musi być darmowe zlecenie, mogę dać za to kasę, ale najpierw macie podać wycenę na PW a dopiero potem robić. Jeśli ceny wyjdą identyczne co plugin, to będę wolał zamówić sobie plugin.
Edytowane przez XANT3ROdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/23169-chestshop-na-sztabki-z%C5%82ota/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi