KodziaK 30 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Więc tak jest to mój pierwszy blog jaki prowadzę w życiu. Więc mnie nie linczujcie. Ale postaram się aby był chodź lekko ciekawy . O mnie: Zacznijmy od tego, że tutaj jestem nazywany KodziaK (wcześniej K0dX) i jestem osobą ciekawą informatyki. Od nie dawna czyli ok. 5 miesięcy uczę się Javy oraz pisania dodatków do gry Minecraft. Posiadam Quad'a oraz Buggy, lubię sobie na nich pośmigać w wolnym czasie. Nie lubię rozmawiać na swój temat więc go zakończę. O blogu: Na blogu będę zamieszczał informacje o różnych sprawach związanych z sferą pluginów na tym forum oraz o moich projektach. Zamierzam też dawać tutaj moje porady odnośnie pisania. (jak coś źle napisze to mnie poprawcie ale nie bijcie) Jutro zamierzam wstawić mój pierwszy nie informacyjny post na bloga :). Będzie on na temat NPC czyli jak stworzyć własną postać w pluginie za pomącą packetów beż żadnych dodatków. Pozdrawiam cieplutko KodziaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyuubi 35 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi