JestemKoderem 1 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 (edytowane) Uprzedzam Nie wiem czy napisałem ten temat w odpowiednim dziale z góry przepraszam Szukam serwer'a na ,którym będe mógł pomóc w pluginach,skryptach itp. - Płatność (Narazie mnie nie interesuje) - Doświadczenie (8,5/10) - Czy umiem konfigurować pluginy,skrypty (TAK) - Wersja Serwer'a (1.7-1.8) Posiadam także własną paczke skonfigurowaną oczywiście kilka pluginów wziąłem z innych paczek + skrypty z tej strony Pluginy nie są mojego autorstwa lecz Połączenie Pluginów/Skryptów i konfiguracja TAK HOSTINGI: Enderchest.pl oraz TITANAXE.COM Nie zwracam uwagi na hejty Edytowane 14 listopada 2017 przez JestemKoderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JestemKoderem 1
Uprzedzam Nie wiem czy napisałem ten temat w odpowiednim dziale z góry przepraszam
Szukam serwer'a na ,którym będe mógł pomóc w pluginach,skryptach itp.
- Płatność (Narazie mnie nie interesuje)
- Doświadczenie (8,5/10)
- Czy umiem konfigurować pluginy,skrypty (TAK)
- Wersja Serwer'a (1.7-1.8)
Posiadam także własną paczke skonfigurowaną oczywiście kilka pluginów wziąłem z innych paczek + skrypty z tej strony
Pluginy nie są mojego autorstwa lecz Połączenie Pluginów/Skryptów i konfiguracja TAK
HOSTINGI: Enderchest.pl oraz TITANAXE.COM
Nie zwracam uwagi na hejty
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi