DJ_CITROX 24 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 Siemka ! Mam skrypt :command /daj <integer>: trigger: add arg of player's tool to inventory of player no i gracz może to używać . proszę o dodanie aby było że trzeba miec uprawnienie . a jak ktoś nie ma to sie pojawi że nie ma takiej komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Juraso 78 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 command /daj: trigger: if player has permission "daj.item": add arg of player's tool to inventory of player else: send "&4Nie ma takiej komendy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 używałem i gracz bez uprawnień może to używać :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Juraso 78 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 A jak ma to dzialac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 (edytowane) używałem i gracz bez uprawnień może to używać :c Na pewno dobrze wytabowałeś? Spróbuj tak:command /daj: trigger: if player has permission "daj.item": give 1 player's tool to player else: send "&4Nie ma takiej komendy"lubcommand /daj: permission: daj.item permission mesage: &4Nie ma takiej komendy! trigger: give 1 player's tool to playerto powinno działać :x spróbuj Edytowane 14 sierpnia 2014 przez RamzeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2014 1 nie działa 2 też nie działało lecz poprawiłem tak o :command /daj <integer>: permission: daj.item permission message: &4Nie ma takiej komendy! trigger: add arg of player's tool to inventory of playeri działa ;)Do zamknięcia ! Zamknięte ~sebafudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DJ_CITROX 24
Siemka ! Mam skrypt :
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi