Skocz do zawartości

Kadra techniczna i nie tylko.

Rekomendowane odpowiedzi

» Sieć minigierek.

Ostatnio w mojej głowie zrodziła się idea, serwera na miarę większych zagranicznych minigames, arcade - w polskim wykonaniu. Nie będzie to kolejny skywars z vipem po 70zł smsem. Wszystko będzie rozwijane z czasem w miarę możliwości, ale na pewno nie w stronę nieróżniącego się od przeciętnego, minigames. Ale wiadomo, samemu bez kadry nic większego nie zrobię. 

• Na rangi moderacyjne nie potrzeba wiele, zależy mi, na dużej frekwencji, ukończeniu 15 lat, a do tego znajomości zasad języka polskiego. Po szczegóły PM.

• Za to na rangi techniczne, jednym słowem takie które pomogą lepić ten serwer od podstaw. Szukam zarówno budowniczych jak i programistów. Dość zaawansowana znajomość javy, lub/i języków do WWW. W przypadku budowniczych - budowanie w jakimkolwiek stylu, przynajmniej dość zaawansowanie. Szukam osób, które nie napiszą mi czatu, tylko umieją napisać mechaniki, minigierki, lub dobrze zabezpieczyć serwer, czy też skonfigurować wszystko w jak najlepszym zakresie. Szczegóły PM.

Ale okej, co oferuję?

1. Pełne zaplecze graficzne - UI jak i 3D, moje portfolio można znaleźć tutaj.
  2. Maszynę - na start myślę że 8 GB ram KVM Game PRO +  i 2x OpenVz 8gb z lvlup wystarczy, opłacać rzecz jasna będziemy, ale ewentualna możliwość pomocy, nawet w postaci kwoty 20zł psc czas będzie respektowana i mile widziana.
  3. Pomysł na serwer, zarys, zdecydowanie.
  4. Wynagrodzenie, włączenie w część zarobków. Szczegóły PM.
  5. Łatwy kontakt.
  6. Kadrę powyżej 15 roku życia.

NF2rWLP.png

Jeżeli czegoś nie uwzględniłem tutaj, powiedz mi to. Jak chcesz znać szczegóły śmiało pytaj, nie gryzę :> 
Zachęcam do kontaktu, pozdrawiam.

Edytowane przez Vylence
https://skript.pl/temat/22794-kadra-techniczna-i-nie-tylko/

13 minut temu, ReMCio12345 napisał:

Witam jestem zainteresowany na rangę administracyjną,spełniam wszystkie wymagania,więcej mogę na priv.Pozdrawiam :)

NF2rWLP.png

Poprawka. Zaczynać będziemy najprawdopodobniej z dwoma minigierkami i chestpvp.

Zapraszam do współpracy.

https://skript.pl/temat/22794-kadra-techniczna-i-nie-tylko/#findComment-155260

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...