Superbizons 13 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Witajcie, od niedawna uczę się pisania pluginów w Java'ie. Z tego tytułu pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie podpięcie się do jakiegoś mało rozpoznawalnego serwera i programowanie dla niego za darmo. Niestety, po tym jak napisałem dla jednego takiego serwera (nie wymienię nazwy) ich chu.... maszyna serwerowa wskoczyła na 100% wykorzystania procesora (kilku linijkowy plugin na antycapslocka) rozwalił serwer. Z tego powodu zostałem oskarżony przez nich o DDOS'owanie itp. Po co to piszę? Pewnie początkujące osoby, któe także mają taki pomysł chciałbym uświadomić, że nawet gdy natkną się na takich palantów (albo jeszcze więkrzych) to trzeba móc się pośmiać z takiego "developera" i szukać kolejnego. Jednym słowem nie poddawać się gdy ziomek, który nie wie co gada obraża ciebie Do następnego posta Superbizons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Dnia 5.11.2017 o 21:31, Superbizons napisał: Witajcie, od niedawna uczę się pisania pluginów w Java'ie. Z tego tytułu pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie podpięcie się do jakiegoś mało rozpoznawalnego serwera i programowanie dla niego za darmo. Niestety, po tym jak napisałem dla jednego takiego serwera (nie wymienię nazwy) ich chu.... maszyna serwerowa wskoczyła na 100% wykorzystania procesora (kilku linijkowy plugin na antycapslocka) rozwalił serwer. Z tego powodu zostałem oskarżony przez nich o DDOS'owanie itp. Po co to piszę? Pewnie początkujące osoby, któe także mają taki pomysł chciałbym uświadomić, że nawet gdy natkną się na takich palantów (albo jeszcze więkrzych) to trzeba móc się pośmiać z takiego "developera" i szukać kolejnego. Jednym słowem nie poddawać się gdy ziomek, który nie wie co gada obraża ciebie Do następnego posta Superbizons Napisałeś plugin na antycapslock Który podwyższył wykorzystanie procesora aż do 100%? gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 16 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 Jeśli rzeczywiście wywaliło go po wgraniu Twojego pluginu, to obstawiam Twój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 16 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2017 2 godziny temu, keebe napisał: Napisałeś plugin na antycapslock Który podwyższył wykorzystanie procesora aż do 100%? gratuluję Dziękuję i pozdrawiam enderchesta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 17 godzin temu, Superbizons napisał: Dziękuję i pozdrawiam enderchesta Nie zwalałbym na twoim miejscu winy na hosting, musiałeś kupić jakiś pakiet za 5zł żeby ci wywaliło jednym pluginem. Mimo wszystko to raczej twoja wina, enderchest nie jest jakoś mega dobry, ale maszyn im w taki sposób nie wywala ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 17 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Godzinę temu, keebe napisał: Nie zwalałbym na twoim miejscu winy na hosting, musiałeś kupić jakiś pakiet za 5zł żeby ci wywaliło jednym pluginem. Mimo wszystko to raczej twoja wina, enderchest nie jest jakoś mega dobry, ale maszyn im w taki sposób nie wywala ; ) Chyba potrafisz programować, więc oceń ten kod : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi