JeroKlif 0 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie działa mi i nie wiem co mam źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Wklej tu bledy z consoli/screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JeroKlif 0 Opublikowano 29 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 nie chodzi o błędy poprostu nie działa ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymoonDev 21 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Boże, skoro nie działa to przy ładowaniu sk jakiś błąd w konsoli musi być... Złe nazewnictwo zmiennych, brak tagu variables, pewnie brak WildSkripta. Nie bierz się za serwery, nie w tym wieku bo prostych rzeczy nie potrafisz zrobić. Z każdym skryptem będziesz do nas przychodzić? 3 wątki... Bierz najlepiej promowane skrypty które działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kyuubi 35 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 "(cobblex.%player%) = 1" tu juz mam blad. Powinno byc {cobblex.%player%} i to musi byc w variables, czyli: variables: {cobblex.%player%} = 1 Trudne cnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JeroKlif 0
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
nie działa mi i nie wiem co mam źle
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi