Skocz do zawartości

[Wydzielone]Technik/Skrypter serwery minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego jako przykład swoich prac dajesz akurat tą robioną

na szybko
mało zaawansowaną
dawno pisaną

Przecież to jest oklepana wymówka, nie masz aktualnych prac to nie tłumacz się że nie masz czasu, albo nie chciało ci się nic robić albo nikt cie nie motywował. Prezentując siebie jako personę powinieneś przedstawić swoje najważniejsze aspekty, natomiast ty dajesz skrypt robiony dawno temu. Złamanego grosza bym nie zmarnował na te usługi : p

We wcześniejszym pościektóry najpewniej usunęła administracja na twoją prośbę z powodu braku dystansu do siebie w twojej osobie pochwaliłeś się już jakiego pokroju osobą jesteś. Niezdystansowany, niedoświadczony.
Jednym słowem nie polecam podejmować współpracy z tą osobą.

https://skript.pl/temat/22339-wydzielonetechnikskrypter-serwery-minecraft/

Ty gdzie ty widzisz "na szybko", "nie masz czasu".

Nie wiem może najpierw naucz się czytać z zrozumieniem cały tekst, a dopiero później udziel się w temacie - to jest moja sugestia dla ciebie (bez obrazy).

Mało zaawansowaną w tym aspekcie że jest to tylko "cząstka" malutka moich umiejętności.

No i co do współpracy, żeby ją polecić najpierw trzeba z mną współpracować, a nie wymyślać rzeczy z nieba wzięte.

Również pisząc "niezdystansowany" oraz "niedoświadczony" mam wrażenie że nie wiesz o czym piszesz ponieważ "Niezdystansowany" oznacza kogoś kto nie ma do siebie "dystansu", ale jak ktoś taki jak ty obraża mnie pod innymi postami, czy też zniesławia nie mając bladego pojęcia o czym pisze, to nie jest "dystans" do siebie. "Niedoświadczony" - serio? Brak komentarza. Współpracowałem z wieloma serwerami, tylko to nie jest dział do reklam. Jeśli ktoś chce pisze w poście opinie na mój temat z współpracy, jeśli nie, nie ma ochoty, czasu, musi się zająć serwerem to ja o to nie nalegam.

No a całkowicie po za tematem, to widzę że twoja opinia jest wiele warta skoro czepiasz się prawie każdego pod prawie każdym tematem.

Co do reszty nie mam ochoty tobie tłumaczyć, sam proszę przemyśl.

Edytowane przez Kraftowy
https://skript.pl/temat/22339-wydzielonetechnikskrypter-serwery-minecraft/#findComment-151951

1 godzinę temu, Kraftowy napisał:

Ty gdzie ty widzisz "na szybko", "nie masz czasu".

Nie wiem może najpierw naucz się czytać z zrozumieniem cały tekst, a dopiero później udziel się w temacie

Czyli istnieją osoby na tyle nieinteligentne żeby nie zrozumieć różnicy między przykładem a cytatem. Już na początku zaczyna ci brakować argumentów, więc jedziesz po największych głupotach jakich można.

"Niedoświadczony" - serio?

To daj nam tego przykłady. Jak na razie pokazałeś tylko skrypt który jest

mało zaawansowany

napiszę tak zamiast pisać przykłady bo jeszcze kolega się przyczepi że nie umiem czytać Po co ktokolwiek ma ci zaufać jak nawet nie masz portfolio, a żądasz zapłaty za swoje skrypciki.

No i co do współpracy, żeby ją polecić najpierw trzeba z mną współpracować, a nie wymyślać rzeczy z nieba wzięte.

Nie trzeba. Mogę, ba, mam pełne prawo ocenić cie po tym jak się prezentujesz poprzez wątki na forach promujące twoje usługi. Bo na tym to polega prezentacja, przedstawiasz siebie w jak najlepszym świetle, ty natomiast się tylko kompromitujesz publicznie :<

No a całkowicie po za tematem, to widzę że twoja opinia jest wiele warta skoro czepiasz się prawie każdego pod prawie każdym tematem.

Brak argumentów part 2

Co to ma to rzeczy? Krytyka a czepianie się każdego to są dwie różne rzeczy, a jako że znajdujemy się na forum, podkreślam forum, do tego nie invite-only, mam takie samo prawo do wypowiedzi jak i ty. Na tej podstawie również mogę śmiało powiedzieć że to nie ty decydujesz jakie posty mogę pisać a jakie nie. 

"Niezdystansowany" oznacza kogoś kto nie ma do siebie "dystansu"

Dokładnie, ty akurat taki jesteś. Nie masz kompletnego dystansu do siebie, obrazy, ba, nawet normalna krytyka powoduje u ciebie wybuch emocji i brak pohamowania w tym co piszesz. Czasami trzeba się przyznać do błędu, najwidoczniej ty takiej umiejętności nie posiadasz :\

Co do reszty nie mam ochoty tobie tłumaczyć, sam proszę przemyśl.

brak argumentów part 3

ale jak ktoś taki jak ty obraża mnie pod innymi postami

Krytyka =/= obraza :x

btw. zauważ jedną rzecz - gdybyś miał do siebie dystans to byś się mnie nie czepiał rzekomych obelg których nie było, no ale keebe to zły człowiek przecież 
również byś nie prosił administratorów o usunięcie, bo biedny kraftowy został skrytykowany <------ genialne, przykład osobistości zdystansowanej xaaxaxaxa

Edytowane przez Vylence
https://skript.pl/temat/22339-wydzielonetechnikskrypter-serwery-minecraft/#findComment-151955

Gościu już mam ciebie dość.

Co wejdę na forum to jest wiadomość od ciebie, jeszcze jak ją czytam to bym bardziej a ni nic nie masz ciekawego do powiedzenia, a ni nic nie wnosisz do tematu.

Skoro napisałeś 1 post, ja na niego odpowiedziałem to na co ty rozpoczynasz już cytację moich postów i dyskusję? (Nie odpowiadaj bo szkoda, jak chcesz PW, Skype, TS)

Przykład masz. Po za tym nie pisz za wszystkich bo to jest żałosne.

Jeśli masz jakiś problem do mnie to zapraszam na TS, Skype bo ja nie wiem o co tobie chodzi.  Tam mi wszystko wytłumaczysz i zobaczysz że jestem spokojny.

Mógłbyś też pokazać jakąś swoją pracę, a później wymagać od innych po za tym przeczytaj PS.

Edytowane przez Kraftowy
https://skript.pl/temat/22339-wydzielonetechnikskrypter-serwery-minecraft/#findComment-151983

Godzinę temu, Kraftowy napisał:

Mógłbyś też pokazać jakąś swoją pracę, a później wymagać od innych po za tym przeczytaj PS.

Żeby oceniać chleb nie trzeba być piekarzem :>
skrypty przestałem pisać dawno na rzecz innej pasji, z której faktycznie zarabiam, bo teraz ze skryptów zarobić się nie da :x.

Co do teamspeaka, nie wbijam na prywatne, jak chcesz sobie porozmawiać zapraszam discord(keebe#9617).

https://skript.pl/temat/22339-wydzielonetechnikskrypter-serwery-minecraft/#findComment-151989

Zaprosiłem. Na pw daj znać kiedy będziesz objaśnimy sprawę.

//Edit objaśniliśmy sobie tę sprawe

Edytowane przez Kraftowy
https://skript.pl/temat/22339-wydzielonetechnikskrypter-serwery-minecraft/#findComment-152015

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...